O Kompaniji

Garantujemo inovativna i prilagođene rešenja za postizanje
najvišeg nivoa kvaliteta hraneSirela kroz istoriju

        

Sirela je osnovana 1987. godine...

kao mala porodična firma. Jedina i osnovna delatnost na samom početku je bila proizvodnja sirila. Sam proizvod je pod nazivom "SIRELA" veoma brzo našao svoje mesto na tržištu tadašnje Jugoslavije. Privatnim licima je u to vreme bilo dozvoljeno da osnivaju samo zanatske radnje, ali je 1989. novim zakonom omogućeno osnivanje privatnih preduzeća, pa je i Sirela preregistrovana u društvo sa ograničenom odgovornošću tj. d.o.o.

        

Tokom 1991. god MTM Export-Import

je osnovano kao predstavništvo u Pragu, tadašnjoj Čehoslovačkoj.
Delatnost firme počinje da se širi na oblast prerade i prodaje potrošnog materijala - papirne konfekcije. Takođe program papirne konfekcije se razvija proširenjem na proizvodnje u segmentu samolepljivih etiketa (flexoštmpa).
Za vreme teških godina ratova u okruženju, zbog problema u snabdevanju repromaterijalom, Sirela sama postaje direktan uvoznik svih bitnijih sirovina za proces proizvodnje i istovremeno jedan od vodećih proizvođača sirila na tržištu Jugoslavije.

        


Tokom 2000-tih…

se asortiman dopunjuje ambalažom za jednokratna pakovanja hrane (termoforming), čime je zaokružena ponuda potrošnog materijala namenjena maloprodajnim objektima i proizvodno-prerađivačkim subjektima u oblasti prehranbene industrije.


        


2010. Godine

Spajanjem firme ‘’Sirela’’ I ‘’Biolab’’ nastaje preduzeće ‘’Sirela&Co’’.


        


Danas firma ‘’MTM SIRELA’’radi u vlastitom objektu...

gde je organizovana proizvodnja u tri celine. Proizvodnja sirila i sirupa, prerada i konfekcioniranje papira flexo-štampom i proizvodnja termoforming ambalaže.

Firma poseduje širok spektar proizvoda namenjenih mlekarskoj industriji kao što su: sirilo, starter kulture, antibiotik testovi, analizatori mleka kao i aditivi.

Investicijama i nabavkom nove opreme i mašina za flexoštampu sa UV bojama za štampu u punom koloru, MTM širi oblast proizvodnje i štampe samolepljivih etiketa. Takodje investicijama u Thermofomig mašine i nove alate se povecavaju kapaciteti za proizvodnju kao i širi asortiman proizvoda.
Svoj asortiman MTM Sirela danas plasira kako na domaće tako i na inostrana tržišta širom Jugoistočne i Centralne Evrope kao što su: Mađarske, Česke Republike, Slovačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, itd.

O kompanijiVesti i događaji


Interpack Dizeldorf NemackaSajam u Mostaru
Kontaktirajte nas

Svoje poslovanje i razvoj ipsum color asjk iiwoe jasjk lskda neki tekst


KOMPANIJA

MTM Sirela d.o.o
Kostićevina 2 br. 57, 32212 Preljina, Čačak
Pariskih komuna 37, 11000, Beograd

          


Čačak:   +381 (32)380 165Beograd:   +381 (11)269 1116MOBILNI:   +381 (60)6206 651FAKS:   +381 32 382 260E-MAJL:   office@sirela.co.rs

© MTM Solutions. Sva prava zaštićena